Οργή : με έναν επίλογο του συγγραφέα : "Γιατί Μπάκμαν;" - King, Stephen, 1947- (Ξένη πεζογραφία, 1998)
Οι λάτρεις του Stephen King μπορούν επιτέλους να ολοκληρώσουν τη σειρά των βιβλίων που ο συγγραφέας έγραψε με το ψευδώνυμο Μπάκμαν. Μοναδικός στο είδος του για άλλη μια φορά μας εκπλήσει με την πρωτότυπη σκέψη του και την ικανότητά του να πλέκει με τόσο ξεχωριστό τρόπο τις ιστορίες του.