Απόκρυφη οικειότητα - Klima, Ivan (Σειρά Κρύσταλλο, 1996)
Μια όμορφη παντρεμένη γυναίκα, που έρχεται να ακούσει το κήρυγμα του Ντάνιελ Βέντρα, γίνεται η αιτία να προδώσει ο εφημέριος τα μέχρι τότε πιστεύω του.