Για ένα φιλί - Chaplin, Stella (Σύγχρονη ξένη λογοτεχνία, 2002)
Ένα φιλί κι όλα όσα νόμιζε ότι ήξερε για τις σχέσεις αποδείχτηκαν λανθασμένα: η Λίντυ Άσερ, πετυχημένη φωτογράφος και ευτυχισμένη στο γάμο της με ένα "καλό παιδί", τον Άντριου, ερωτοτροπεί μ' έναν άγνωστο και στο τέλος παρατάει ακόμα και τη δουλειά της. Το Λονδίνο του σήμερα, οι δήθεν απελευθερωμένες γυναίκες του σήμερα, η γυναικεία φιλία, ο ανταγωνισμός είναι τα θέματα αυτού του απολαυστικού βιβλίου που φέρνει αντιμέτωπες δυο γυναίκες: τη Λίντυ, που στην πραγματικότητα πιστεύει πως είναι ένα τίποτα, και τη Νάταλι, που μοιάζει να τα έχει όλα: ομορφιά, λάμψη, ένα σίριαλ στην κορυφή της τηλεθέασης κι έναν πλούσιο αρραβωνιαστικό που είναι κινούμενη μηχανή του σεξ. Η Λίντυ κι η Νάταλι έχουν δέκα χρόνια να ιδωθούν, αλλά όλα δείχνουν πως τίποτα πια δε θα είναι όπως τον παλιό καλό καιρό. Ο παλιός καλός καιρός ποτέ δεν υπήρξε: ένα φιλί θα το αποδείξει.