Δανάη, η νεράιδα της Δευτέρας - Meadows, Daisy (Μαγικό ουράνιο τόξο : Οι νεράιδες της εβδομάδας, 2007)
Οι σημαίες της Χαρούμενης Εβδομάδας που έκλεψε ο Παγερός Τζακ από τη Νεραϊδοχώρα έχουν τώρα χαθεί στον κόσμο των ανθρώπων. Όμως η Δανάη, η νεράιδα της Δευτέρας, χρειάζεται τη σημαιούλα της για να ξαναδώσει χαρά στις Δευτέρες. Μπορούν, άραγε, η Ρέιτσελ και η Κρίστι να τη βοηθήσουν;