Αστέρια και πλάνητες : πληροφορίες κλειδιά, μαθαίνω οτι - Royston, Angela, 1945- (Μικροί επιστήμονες, 2000)
Το να μαθαίνεις καινούργια πράγματα μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό. Η σειρά αυτή, γεμάτη με συναρπαστικές πληροφορίες, είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους μικρούς αναγνώστες. Από την μοναδική οθόνη που ανεβοκατεβαίνει στο εξώφυλλο μέχρι τα χαρτονάκια που σηκώνονται, η σειρά ΜΙΚΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ αποτελεί μια πραγματική περιπέτεια. Μαθαίνεις ένα σορό καινούρια πράγματα και συγχρόνως διασκεδάζεις αφάνταστα.