100 μάχες εθνικής αντίστασης χαρτογραφημένες - Αλβέρτη, Μαρία Ν.; Βαρδινογιάννης, Βαρδής Β. (Μηνύματα, 2011)
Ο ένοπλος αγώνας της Εθνικής Αντίστασης, αποτέλεσε την αναντικατάστατη δυναμική συμβολή της χώρας μας για την ελευθερία.