Μικρά μυστικά κομψότητας - Tessaro, Kathleen, 1965- (Ξένη λογοτεχνία / Λιβάνη)
Η Λουίζ Κάνοβα βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή της ζωής της. Μα όταν αποκαλύπτει τυχαία ένα φθαρμένο βιβλίο με τίτλο Κομψότητα, πιστεύει ότι μπορεί να βρήκε τις απαντήσεις. Γραμμένο με χιούμορ και αφοπλιστική ειλικρίνεια, το Μικρά μυστικά Κομψότητας είναι ένα μυθιστόρημα με θέμα τη φινέτσα, που υπόσχεται να μεταμορφώσει τις καθημερινές γυναίκες σε ιέρειες του στιλ, χωρίς όμως να χάσουν τον εαυτό τους.