Το άλλοθι : μυθιστόρημα - Κεσίσογλου, Θέμης, 1941- (Διόπτρα, 2005)
Μια στιγμή είναι ικανή να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου για πάντα; ... δευτερόλεπτα πριν ο ¶ρης δεν θα μπορούσε να φανταστεί την ζωή του να μετατρέπεται σε ένα καλοστημένο θρίλερ... Εξαρτημένος από τα ναρκωτικά, το πάθος του για το ποδόσφαιρο αλλά και την δύναμη του έρωτα... πρωταγωνιστεί άθελά του σε ένα ανελέητο κυνηγητό με την εξουσία, τη δύναμη και το χρήμα... γίνεται μαριονέτα στα χέρια των «ισχυρών» που τον κινούν με βάση τα συμφέροντα... και καταφέρνουν να τον παγιδέψουν.