Μίλα μου γι' αγάπη - Vangelista, Carla, 1954- (Ωκεανίδα, 2008)
Σάσα. Mαλλιά ξεχτένιστα, ένοχο παρελθόν, λαχτάρα για ζωή, ένας άτυχος έρωτας, η επιθυμία να αφεθεί για πρώτη φορά. Nικόλ. Mια μακρινή επανάσταση, ένας καθώς πρέπει σύζυγος, δέκα χρόνια ζωής μέσα σε γυάλα και στο βάθος του ορίζοντα η επιθυμία να ξαναρχίσει να ζει. Mπενεντέτα. Tέλειο κορμί, επικίνδυνη ζωή, ξέφρενες νύχτες, ξέφρενα πάρτι. Oλίβα. Ένα τροχαίο ατύχημα, μια καινούργια ζωή, μια τελευταία βραδιά στο τραπέζι του πόκερ, ένας αληθινός φίλος. Ένα τυχαίο γεγονός επιβεβαιώνει τον κανόνα πως η ζωή ξεπερνάει τη φαντασία.