Πώς βρήκε τη δουλειά του ο Αϊ-Βασίλης - Krensky, Stefen (Παπαδόπουλος, 1998)
Ένα διαφορετικό έξυπνο γεμάτο φαντασία βιβλίο, που μας λέει με απλό τρόπο ότι ακόμα και οι καλύτεροι δεν τα καταφέρνουν με την πρώτη. Ότι ακόμα και οι καλύτεροι πρέπει να προσπαθούν ξανά και ξανά και ξανά. Η χαρούμενη εικονογράφηση είναι απόλυτα ταιριασμένη με το χαρούμενο θέμα του βιβλίου, χωρίς όμως να αγνοεί και τα στερεότυπα των πρωτοχρονιάτικων παραδόσεων.