Μαμά μαγειρεύουμε μαζί - Διονυσιάδου, Άννα (Βιβλιόφωνο, 2011)
Ένα βιβλίο μαγειρικής, φτιαγμένο από την καρδιά μας, με συνταγές, και όχι μόνο, για παιδιά. Συνταγές για να μαγειρέψουν οι μαμάδες, τα παιδιά αλλά και οι μπαμπάδες! Ένα βιβλίο γεμάτο νόστιμες, πρωτότυπες, εύκολες, υγιεινές, παιδικές συνταγές. Ένα βιβλίο με ιδέες για να μάθετε στα παιδιά σας να τρώνε σωστά, να τα βάλετε στην κουζίνα και να μαγειρέψετε παρέα. Να μεταμφιέσετε το φαγητό τους καθώς και νά πακετάρετε το φαγητό σας για ένα μοναδικό οικογενειακό πικνίκ. Λοιπόν, τι λέτε, μαγειρεύουμε μαζί;