Κώδιξ εγγράφων της Εξαρχίας Αγίου Όρους Άθω 1897 ([χ.ό.], 1897)
Κώδικας που περιέχει την αλληλογραφία και τις εκθέσεις (υπάρχουν και πρωτότυπες επιστολές και εκθέσεις) των, κατά το έτος 1897, εξάρχων του Αγίου Όρους Μητροπολιτών Σερβίων και Κοζάνης Κωνστάντιου και Σερρών Γρηγόριου με το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και τις μονές του Αγίου Όρους