Drugs : ένας πλήρης οδηγός για τις νόμιμες και τις παράνομες ψυχοδραστικές ουσίες - Shapiro, Harry, 1952- (Ερευνητές-ΚΕΘΕΑ, 2009)
Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα στα "σκληρά" και τα "μαλακά ναρκωτικά; Είναι όλες οι ουσίες εθιστικές; Ποια είναι τα παραισθησιογόνα ναρκωτικά και ποια τα νόμιμα διεγερτικά; Tι είναι η "οργή των στεροειδών"; Πόσα είδη χασίς υπάρχουν και πώς τα ξεχωρίζει κανείς;