Οι ασήμαντες λεπτομέρειες μιας περίπου ζωής - Gibb, Camilla (Ξένη πεζογραφία / Άγκυρα, 2006)
Εντυπωσιακό, γεμάτο πάθος και συχνά πολύ διασκεδαστικό, το βιβλίο αυτό μας διηγείται την ιστορία της Έμα και του Μπλου Τέιλορ, που, μολονότι έχουν μια σχεδόν τηλεπαθητική σχέση, αντιδρούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο στη ξαφνική εξαφάνιση του πατέρα τους. Η Έμα ξεκινά την αναζήτηση μιας νέας οικογένειας, ενώ ο γεροδεμένος και γεμάτος τατουάζ Μπλου, καταδιωκόμενος από την κτηνώδη, περιφρονητική φωνή του πατέρα τους, αρχίζει μια αναζήτηση σε όλη τη χώρα για να τον βρει.