Η πρώτη μου Βίβλος - Boldorini, Maria Grazia; Σιδέρη, Ντίνα (Αποσπερίτης, 1993)
Ένα βιβλίο με σελίδες από χαρτόνι, ωραίες εικόνες κι απλά καθαρά λόγια για την πρώτη επαφή με τις 'Αγιες Γραφές. Ένα βιβλίο που οι γονείς θα το αγαπήσουν και θα το μοιραστούν με τα παιδιά τους, ένα βιβλίο που είναι μια πράξη αγάπης.