Δεινόσαυροι - McCord, Anne (Βιβλία γνώσεων και δραστηριοτήτων, 1998)
Το βιβλίο αυτό περιέχει σύντομα κεφάλαια με πλούσια εικονογράφηση, στα οποία περιγράφονται με απλούς όρους ορισμένα από τα σημαντικότερα γεγονότα που συνέβησαν στη Γη της προϊστορικής περιόδου. Αφηγείται με 'ζωντανή', πλούσια εικονογράφηση και με απλά γραμμένα κείμενα το πώς εμφανίστηκαν οι δεινόσαυροι στη Γη, την ποικιλία των τύπων τους, τον τρόπο ζωής τους και αναφέρει τις πιο σύγχρονες θεωρίες σχετικά με το μυστήριο της εξαφάνισής τους.