Δέντρο από αγάπη - Τσιλιμένη, Τασούλα Δ. (Παπαδόπουλος, 2007)
Ποιο μήνα οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια γεμίζουν γυμνά δέντρα; Τι ζητά ένα δέντρο καταμεσής στην άσφαλτο μιας μεγαλούπολης; Τα δέντρα κλαίνε; Αν, λέμε αν, ένα δέντρο μείνει χωρίς ρίζες, μπορεί να ζήσει; Τι χρειάζεται ένα δέντρο για να μεγαλώσει; Μπορεί ο παππούς να γίνει... σύννεφο; Μια τρυφερή ιστορία που συλλαβίζει το θαύμα της Αγάπης.