Προβλήματα του προστάτη : πρόληψη, θεραπεία χωρίς φάρμακα : συμπτώματα, αιτία, σωστή διατροφή, υδροθεραπεία και αλλές φυσικές αγωγές - Clements, Harry (Δίοπτρα, 1984)
Τα προβλήματα του προστάτη θεωρούνται από πολλούς μεσήλικες άντρες ως αναπόφευκτα, με μόνη λύση την εγχείριση. Στο βιβλίο αυτό, ο συγγραφέας δείχνει πώς η υγιεινή διατροφή, η υδροθεραπεία, η άσκηση και γενικότερα η φυσική αγωγή μπορεί να προλάβουν τα προβλήματα του προστάτη και να βοηθήσουν, όσους πάσχουν από αυτά, να τα ξεπεράσουν και να βελτιώσουν ταυτόχρονα τη γενική κατάσταση της υγείας τους. Περιέχονται μεταξύ άλλων:δομή και λειτουργία του προστάτη, αιτία των προβλημάτων του προστάτη, συμπτώματα, υδροθεραπεία, διαιτητική αγωγή, ασκήσεις για τον προστάτη κ.ά.