Αυτό το σπίτι τίνος είναι - Παπανικολάου, Ρούλα (Μικρός Πρίγκηπας, 2000)
Όλα τα πλάσματα, από τον άνθρωπο μέχρι και το πιο μικρό ζωάκι, έχουν ένα σπίτι. Η γη είναι το μεγάλο σπίτι όπου μένουν όλοι άνθρωποι, ζώα, πουλιά, ψάρια... Για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας. Για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.