Οι πρώτες μου λέξεις : στα ελληνικά και στ' αγγλικά : 500 εικόνες και οι λέξεις που τους ταιριάζουν - Van Gool-Lefevre-Loiseaux; Ρούτσου, Μάια (Άγκυρα, 1997)
500 εικόνες εμπνευσμένες από τα ωραιότερα και γνωστότερα παραμύθια. 500 λέξεις στα ελληνικά και αγγλικά.