Η δύναμη του αίματος : παραδειγματικές νουβέλες. - Cervantes Saaverda, Miguel de, 1547-1616 (Γνώση, 1989)
Η δύναμη του αίματος Ο ζηλιάρης Εστρεμένιος Η αρχοντικιά καθαρίστρια Τα δυο κορίτσια Η κυρία Κορνηλία Η απατηλή παντρειά Ο διάλογος των σκύλων