Κωνσταντίνος Θεοτόκης : μελετήματα - Πυλαρινός, Θεοδόσης (Βιβλιοθήκη Τράπεζας Αττικής, 2004)
Ομιλίες που διαβάστηκαν στις 10 Νοεμβρίου 2003 στην αίθουσα «Δ. Βικέλας» της Τράπεζας Αττικής στο πλαίσιο των καθιερωμένων εκδηλώσεων της Τράπεζας Αττικής «Για τους έλληνες λογοτέχνες» -- Τυπώθηκε σε 2000 αντίτυπα.