Κωστής Παλαμάς : μελετήματα - Πυλαρινός, Θεοδόσης (Βιβλιοθήκη Τράπεζας Αττικής, 2004)
Κυκλοφόρησε σε 2000 αντίτυπα -- Με αφορμή το έτος Παλαμά, το οποίο εορτάστηκε το 2003, διοργανώθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2003, από το εργαστήριο Τέχνης και Λόγου του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, «Ημερίδα για τον Κωστή Παλαμά» στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών.