Η κόρη του δημάρχου - Vitali, Andrea (Μοντέρνοι Καιροί, 2009)
Η αγορά μιας κιλότας και τα φιλόδοξα σχέδια του δημάρχου μπλέκουν όλα τα πρόσωπα του βιβλίου σε ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων με απρόβλεπτες συνέπειες.Ανομολόγητα πάθη,κρυμμένα μυστικά, ερωτικές ιστορίες και ευτράπελα,έρχονται στην επιφάνεια,προκαλώντας τριγμούς στη ζωή των κατοίκων μιας μικρής πόλης με φόντο τη φασιστική Ιταλία.