Ο δέκατος κύκλος : μυθιστόρημα - Picoult, Jodi, 1966- (Μοντέρνοι Καιροί, 2006)
Η 14χρονη Τρίξι κόβει τα χέρια της για να πονάει. Ο πόνος όμως γίνεται αβάσταχτος όταν σε ένα πάρτι τη βιάζει ο πρώην αγαπημένος της. Η μητέρα της, Λόρα, έχει ερωτικό δεσμό με ένα φοιτητή της. Αντιμέτωπος με την καινούρια τροπή που έχει πάρει η ζωή του, ο Ντάνιελ, τρυφερός πατέρας και πιστός σύζυγος, νιώθει ξαφνικά πως βρίσκεται στην κόλαση. Η Τρίξι, βυθισμένη στον κόσμο των ναρκωτικών και της κατάθλιψης, χάνεται από την οικογένειά της. Στον αγώνα αναζήτησης της χαμένης κόρης του, ο Ντάνιελ θα ανακαλύψει το Δέκατο Κύκλο της δαντικής κόλασης.