70 ερωτικά - Yeats, William Butler, 1865-1939 (Ξένη λογοτεχνία, 2000)
ΣTHN ANΘOΛOΓIA AYTH ΠAPOYΣIAZONTAI EBΔOMHNTA EPΩTIKA ΠOIHMATA TOY MEΓAΛYTEPOY AΓΓΛOΦΩNOY ΠOIHTH THΣ EΠOXHΣ MAΣ KAI, IΣΩΣ, TOY MEΓAΛYTEPOY ΣE KAΘE ΓΛΩΣΣA, ΣYMΦΩNA ME THN AΠOΨH TOY T.S. ELIOT