[Αποθήκη σιτηρών δεκάτης Κοζάνης υπέρ των σχολείων, 1913-1914] ([χ.ό.], 1913)
Κώδικας που περιέχει τα σιτηρά που προέρχονται από την καταβολή της δεκάτης, βρίσκονται στην αποθήκη και δίνονται υπέρ των εκπαιδευτηρίων της Κοζάνης, 1913-1914. Επίσης περιέχει και την ανακεφαλαίωση του «ναγτιέ» δεκάτης Κοζάνης των ετών 1913-1914