Ψαλμοί στο τέλος του ταξιδιού - Hansen, Fosnes Erik (Ψυχογιός, 1997)
Οι μουσικοί του Τιτανικού Στις 10 Απριλίου 1912, το πιο μεγάλο, το πιο πολυτελές, το πιο σύγχρονο και ασφαλές πλοίο της εποχής ξεκινάει το παρθενικό του ταξίδι από το λιμάνι του Σάουθαμπτον στην Αγγλία με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Αυτό είναι το σκηνικό πάνω στο οποίο παίζεται ένα πραγματικό θεατρικό έργο. ΄Ομως, το βιβλίο ΔΕΝ είναι ένα ακόμη βιβλίο για τον Τιτανικό. ΄Ηρωες δεν είναι οι χιλιάδες επιβάτες που απολαμβάνουν τη χλιδή και την πολυτέλεια