Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27 - Hardy, David A.; Αμπαζής, Κωνσταντίνος, 1972- (Βουλή των Ελλήνων, 2009)
Από τις 13 μέχρι τις 26 Οκτώβρη του 2008 πραγματοποιήθηκε έκθεση γελοιογραφίας στο Ζάππειο Μέγαρο με τίτλο "Η γελοιογραφία στην Ευρώπη των 27". Στην έκθεση συμμετείχαν 91 γελοιογράφοι από όλες τις 27 χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης εκ των οποίων 34 είναι Έλληνες. Η έκθεση διοργανώθηκε από τη λέσχη ελλήνων γελοιογράφων σε συνεργασία με τη Βουλή.Στο site της λέσχης μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες, αναφορές του τύπου καθώς και τους συμμετέχοντες και κάποια επιλεγμένα έργα της έκθεσης.