Πανεπιστημιακή φυσική - Young, Hugh D. (Παπαζήση, 1994)
Η νέα αυτή έκδοση της Πανεπιστημιακής Φυσικής αποτελεί μια σημαντική νέα φάση στην εξέλιξη ενός βιβλίου που για περισσότερο από 40 χρόνια έχει παίξει προεξέχοντα ρόλο στη διδασκαλία της Γενικής φυσικής. Η εμπεριστατωμένη αυτή επανέκδοση αντανακλά (α) τις κύριες αλλαγές στη φιλοσοφία των μαθημάτων Γενικής Φυσικής που έχουν συντελεστεί όλα αυτά τα χρόνια και (β) τη μεταβολή στο εκπαιδευτικό υπόβαθρο και στις ανάγκες των σπουδαστών που παρακολουθούν αυτά τα μαθήματα.