Ταξίδι με τον Πήγασο. - Περιορή, Ευγενία (Φυτράκη, 2001)
Το βιβλίο αυτό αποτελεί ένα ταξίδι στην ορεινή Γορτυνία, εκεί όπου ζουν ακόμα περιπλανώμενες βοσκοπούλες και νεράιδες που παίζουν με τ' αστέρια τ' ουρανού! Η Αρκαδία, η καρδιά της Πελοποννήσου, είναι ένας τόπος με αμέτρητες αρχαίες πόλεις, αμέτρητους ναούς και ιερά. Εδώ γεννήθηκαν θεοί και ήρωες που τα ονόματά τους είναι ακόμα χαραγμένα πάνω στις σκόρπιες πέτρες και τα μάρμαρα. Ενα ταξίδι στην Ελλάδα, την ιστορία της, τους μύθους και τις παραδόσεις της.