Η στοιχειωμένη μάσκα - Stine, Robert L. (Ανατριχίλες, 1996)
Πόσο άσχημη είναι η αποκριάτικη μάσκα της Κάρλι Μπεθ; Είναι τόσο άσχημη που παραλίγο να στείλει στον άλλο κόσμο το μικρότερο αδερφό της. Τόσο τρομακτική που ακόμη κι οι φίλοι της φοβήθηκαν. Είναι η καλύτερη αποκριάτικη μάσκα που έχει φορεθεί ποτέ. Είναι αυτό που ήθελε η Κάρλι Μπεθ. Και κάτι παραπάνω.