Εικονογραφημένη ανθολογία της φιλοσοφίας : από της απαρχές της μέχρι τη σύγχρονη εποχή - Nicola, Ubaldo (Φιλοσοφία, 2007)
Από τον Θαλή τον Μιλήσιο έως τον Χούσερλ, μια ανθολογία των μεγαλύτερων φιλοσόφων της ανθρωπότητας, των ζητημάτων που έθεσαν και των απαντήσεων που έδωσαν. Ποια είναι η γενεσιουργός αιτία των πάντων; Υπάρχει Αλήθεια; Τι σημαίνει το να σκέπτεται κανείς; Τι είναι η γλώσσα; Πώς λειτουργεί το πνεύμα; Τι είναι η πραγματικότητα; Υπάρχει επιστημονική μέθοδος; Πώς αξίζει να ζει κανείς; Τι είναι ο χρόνος; Τι είναι η ύλη; Ποιο είναι το όριο ανάμεσα στην λογική στην τρέλα και στην σχιζοφρένεια; Τι είναι ο Θεός; Αποδεικνύεται επιστημονικά η ύπαρξή του; Η Ιστορία είναι Πρόοδος; Τι είναι τελικά η Φιλοσοφία; Ένας θαυμάσιος εικονογραφημένος οδηγός για κάθε τύπο αναγνώστη, χρήσιμος για μαθητές, φοιτητές, καθηγητές και απολύτως απαραίτητος για εκείνον που τώρα ανακαλύπτει τον μαγικό κόσμο της φιλοσοφίας.