Βαρκελώνη - Simonis, Damien (National Geographic Traveler, 2011)
Ο οδηγός περιέχει: - Λεπτομερείς περιγραφές και πληροφορίες για τα αξιοθέατα - Περισσότερες από 230 έγχρωμες φωτογραφίες - 22 λεπτομερείς, έγχρωμους χάρτες - Προτάσεις περιπάτου και οδικών διαδρομών με αναλυτικούς χάρτες - Έργα τέχνης και κατόψεις μουσείων - Όλα όσα ενδιαφέρουν τον ταξιδιώτη, και φυσικά πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια, τις αγορές και τη διασκέδασή σας