Οικογενειακή θεραπεία για την κατάχρηση ουσιών και την εξάρτηση - Stanton, M. Dunkan (Ο άνθρωπος και ο κόσμος του, 2009)
To βιβλίο αυτό -το έβδομο στη σειρά "Ο άνθρωπος και ο κόσμος του", που εκδίδεται σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ- είναι ένα εργαλείο σκέψης και στοχασμού για τους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που εργάζονται στο χώρο της κατάχρησης ουσιών και της εξάρτησης, ανεξαρτήτως θεωρητικής κατεύθυνσης. Είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο-πυξίδα για την εργασία που απαιτείται με τις οικογένειες των εξαρτημένων ατόμων για τους θεραπευτές οικογένειας συστημικής προσπέλασης.