Επιστροφή στη φύση : οδηγός επιβίωσης για φανατικούς φυσιολάτρες - Schulz, Charles M. (Ερευνητές, 2008)
Ο Σνούπι το αποφάσισε: Θα γίνει φανατικός φυσιολάτρης! Με τον Γούντστοκ, τον Μπιλ, τον Κόνραντ και τον Όλιβερ θα κατακτήσουν τις κορυφές, θα μάθουν να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους του δάσους, να παίρνουν μαζί τους τα απολύτως απαραίτητα, να απαντάνε σωστά στο προσκλητήριο. Δεν έμαθαν όμως να αποφεύγουν τους πειρασμούς και η παρέα τους απέκτησε ένα νέο μέλος: τη Χάριετ με το λαχταριστό κέικ σοκολάτας.