Τα πορτρέτα του Φαγιούμ και η μυστηριώδης μις Τζούλια - Γιαλουράκη, Σοφία (Ερευνητές : Ίδρυμα Μειζονος Ελληνισμού, 2007)
Δημήτρις, Ζηνοβία, Δημώς, Ευτυχής, Ερμιόνη Γραμματική. Κι ακόμα η γυναίκα με το σκύλο, ο ιερέας του Σέραπη, ο άνδρας με το κρασοπότηρο, η γκρινιάρα, ο γέρος με τα παραμύθια, η κοπέλα από την Αιθιοπία, η Εβραία, ο αθλητής και η θλιμμένη αρχόντισσα.