Ο τελευταίος βρικόλακας : μυθιστόρημα - Hall, Willis, 1929-2005 (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και νεούς : Συλλογή χελιδόνια, 1998)
Ο Χένρυ Χόλλιντ και η οικογένειά του κάνουν τις πρώτες τους διακοπές στο εξωτερικό. Όλα πάνε καλά μέχρι την στιγμή που αναγκάζονται να διανυκτερεύσουν στη σκηνή τους... στη μέση του δάσους... περιτριγυρισμένοι από λύκους... με έναν πύργο λίγο πιο πέρα. Μόνο που κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον πύργο. Φαίνεται έρημος και εγκαταλειμμένος, όμως τα βράδια ακούγεται η μελωδία ενός βιολιού. Ακόμα και το όνομα του πύργου είναι παράξενο: λέγεται πύργος ΑΛΥΟΚΑΡΔ. Αν όμως η λέξη ΑΛΥΟΚΑΡΔ γραφτεί αντίστροφα, διαβάζεται ΔΡΑΚΟΥΛΑ !!! Μια τρυφερή και διασκεδαστική περιπέτεια για παιδιά από 9 ετών και πάνω.