Πεντόβολα - Παππά, Λένα, 1932- (Ιωλκός, 1999)
Περιέχει τριάντα δύο ποιήματα για παιδιά. Πρόκειται για μια δουλειά που διακρίνεται για τη λεπτότητα και την ευαισθησία της. Μέσα από τους έντονα χρωματισμένους στίχους της Λένας Παππά δίδεται η ευκαιρία στο παιδί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον του, να χαρεί την ομορφιά της φύσης, να αγαπήσει το σχολείο, να πρβληματιστεί γι' αυτά που του προσφέρει η φιλία, η αγάπη, η συντροφιά και το παιχνίδι.