Ο λεσβιακός τύπος και οι δημιουργοί του, 24 Αυγούστου 1864-31 Μαρτίου 2008 : συμβολή στην ιστορία της λεσβιακής γραμματείας - Μίσσιος, Κώστας Γ., 1938- (Πιττακός, 2009)
Η ενασχόληση μου με τα έντυπα του νησιού μου, αλλά και όσα εκδόθηκαν αλλού από καταγόμενους εξαυτού, ξεκίνησε πριν από τρεις δεκαετίες, περίπου. Ήταν αρχές του 1979 που στο περιοδικό "Απανεμιά", του μακαρίτη Γιάννη Σαλβαρλή, δημοσιεύθηκαν αναμνήσεις από την συνεργασία μου με την εφημερίδα "Λεσβιακός Κήρυξ", που τότε συμπλήρωνε είκοσι χρόνια από την έκδοση της. Ακολούθησαν, μέχρι σήμερα, άλλα 53 άρθρα, κάθε είδους, που καλύπτουν όλο το φάσμα του λεσβιακού Τύπου.