Η τέχνη της ειρήνης στον εργασιακό χώρο : για υψηλές επιδόσεις και αρμονική συνεργασία - Ασημακοπούλου, Βαρβάρα (Business/ Management ;, 2008)
Ένα εξαιρετικά χρήσιμο βιβλίο για κάθε στέλεχος που θέλει να εξασφαλίσει μια αποδοτική σχέση με τους συνεργάτες του. Ένας συνοπτικός και πολύτιμος οδηγός συμπεριφοράς με πολιτικές που σας βοηθούν να αποφύγετε τις συγκρούσεις και να εξασφαλίσετε την ειρήνη στον εργασιακό σας χώρο. Στο www.hre.gr/ Η βιβλιοθήκη μας/ Οδηγός εργασιακών κανόνων, χρησιμοποιήστε το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που θα βρείτε στο βιβλίο για να έχετε πρόσβαση στον Οδηγό Εργασιακών Κανόνων με όλες τις επικαιροποιήσεις.