Τρελοβάπορο χωρίς τιμόνι - Γρηγοριάδου-Σουρέλη, Γαλάτεια, 1930-2016 (Σύγχρονη λογοτέχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή χελιδόνια, 2002)
Τρία πιθηκάκια, ένα φάλτσο αηδόνι, ο Τριλολής και μια νεράιδα, η Νερανιό, μας λένε σε τρία τρελοπαραμύθια ποιο να 'ναι τάχα στη ζωή μας λάθος και ποιο στα αλήθεια είναι το σωστό.