Το πράσινο βιβλίο - Μυριβήλης, Στρατής, 1890-1969 (Νεοελληνική λογοτεχνία ;, 1990)
Δεκαοχτώ διηγήματα του Μυριβήλη, απο ευτυχείς στιγμές της έμπνευσής του. Χαρακτηριστικό δείγμα της ανανέωσης που έφερε ο συγγραφέας σ'ένα είδος με τόσο πλούσια παράδοση στη λογοτεχνία μας.