Vermeer - Zuffi, Stefano, 1961- (Artbook, 2006)
Η σειρά αυτή παρουσιάζει τη ζωή και το έργο του καλλιτέχνη μέσα από το πολιτισμικό, κοινωνικό και πολιτικό πρίσμα της εποχής του. Για να συμβουλευτείτε εύκολα το βιβλίο, το έχουμε χωρίσει σε τρεις ενότητες, οι οποίες διακρίνονται με ένα έγχρωμο διαχωριστικό στο πλάι της σελίδας: Κίτρινο για τις σελίδες που αναφέρονται στη ζωή και το έργο του καλλιτέχνη, γαλάζιο για το ιστορικό και πολιτισμικό φόντο και ροζ για την ανάλυση των κυριότερων έργων του. Το ευρετήριο, στο τέλος του βιβλίου, έχει επίσης φωτογραφίες και περιέχει ένα σύντομο ιστορικό σημαντικών προσώπων και λίγα λόγια για τις τοποθεσίες που βρίσκονται τα έργα του καλλιτέχνη.