Η δύναμη - Byrne, Rhonda (Ποικίλα θέματα, 2010)
Σε αυτό το βιβλίο, θέλω να σας δείξω το δρόμο για μια εκπληκτική ζωή. Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθετε για τη ζωή, και είναι όλα καλά. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερα από καλά, είναι καταπληκτικά! Η ζωή είναι πολύ πιο εύκολη απ' όσο νομίζετε και, καθώς θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε πώς λειτουργεί, αλλά και να συνειδητοποιείτε τη Δύναμη που έχετε μέσα σας, θα βιώσετε τη μαγεία της στο έπακρο - ζώντας μια πραγματικά υπέροχη ζωή! Και τώρα, αφήστε τη μαγεία της ζωής σας να αρχίσει. Αυτό είναι το εγχειρίδιο για τη μέγιστη δύναμη στο Σύμπαν - τη Δύναμη να αποκτήσετε όλα όσα επιθυμείτε. Χωρίς τη Δύναμη, δε θα είχατε γεννηθεί. Χωρίς τη Δύναμη, δε θα υπήρχε ούτε ένα ανθρώπινο πλάσμα στον πλανήτη. Κάθε ανακάλυψη, κάθε εφεύρεση και ανθρώπινη δημιουργία προέρχεται από τη Δύναμη. Η εξαιρετική υγεία, οι αρμονικές σχέσεις, μια καριέρα που σας ικανοποιεί, μια ζωή γεμάτη ευτυχία, η οικονομική άνεση που χρειάζεστε για να είστε, να κάνετε και να έχετε ό,τι λαχταράτε, τα πάντα προέρχονται από τη Δύναμη. Η ζωή των ονείρων σας ήταν ανέκαθεν περισσότερο ευπρόσιτη απ' όσο συνειδητοποιούσατε, επειδή η Δύναμη να έχετε όλα τα καλά στη ζωή σας βρίσκεται μέσα σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη "Δύναμη", επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.thesecret.tv.