Ο δικός μου Κάλβιν - Grant-Jaffe, Michael (Ψυχογιός, 1997)
ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ! Ο Γκόρντον Νας, ένας νέος δικηγόρος, ζει σε μια μικρή πόλη του Κάνσας με το μικρό του γιο, τον Κάλβιν. Τον μεγαλώνει μόνος του αφού η γυναίκα του αποφάσισε ξαφνικά να παραιτηθεί από την έγγαμη ζωή και τη μητρότητα αφήνοντάς τον μοναδικό υπεύθυνο για το μεγάλωμα του γιου τους. Ο Γκόρ-ντον δείχνει στο μικρούλη πολύ περισσότερη αγάπη και κατανόηση απ' ό,τι έδειξε ποτέ σ' αυτόν ο δικός του πατέρας και γρήγορα μαθαίνει ότι το να είναι κανείς γονιός κρύβει τόσες απογοητεύσεις όσες και χαρές. Η ξαφνική εμφάνιση της γυναίκας του ταράζει την ισορροπία που έχει με τόσο κόπο πετύχει ο Γκόρντον στη ζωή του Κάλβιν και τη δική του, αλλά και τη σχέση του με τη Ζωή, τον καινούργιο του έρωτα. Σίγουρα, κανείς από όσους θα διαβάσουν αυτή την τρυφερή ιστορία δε θα μείνει ασυγκίνητος από τις προσπάθειες του νεαρού πατέρα να τα βγάλει πέρα όχι μόνο με τις καθημερινές φροντίδες για το μικρούλη γιο του αλλά και με την υποχρέωση να σταλάξει στην ευαίσθητη ψυχούλα του τα σωστ