Όσο κρατάει μια ζωή - Gould, Judith (Bell best seller, 1999)
Παντρεμένη χρόνια με έναν επιτυχημένο χρηματιστή της Γουόλ Στρητ, η Λεόνι Κόρινθ ήταν υποχρεωμένη να ανέχεται τα ανελέητα παιχνίδια εξουσίας και τις δολοπλοκίες της ελίτ του Μανχάταν. Τώρα, μετά από ένα δύσκολο διαζύγιο και με ελάχιστα πράγματα στην κατοχή της πέρα από την πολύτιμη ελευθερία της, η Λεόνι εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη για τη μαγευτικά όμορφη κοιλάδα του ποταμού Χάντσον. Εκεί, αποφασισμένη να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή, αγοράζει ένα παλιό, παραμελημένο αρχοντικό και αρχίζει την ανακαίνισή του.