Το ημερολόγιο μιας ξενέρωτης : ιστορίες από μια όχι και τόσο υπέροχη ζωή. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2011)
Όταν ο μπαμπάς σου οδηγεί ένα φορτηγάκι με μια πελώρια κατσαρίδα στην οροφή που τη λένε Μαξ, η μαμά σου επιμένει ότι το κινητό είναι άχρηστο, η μικρή αδελφή σου σε ξυπνάει για να διώξεις την κακή νεράιδα που θα της βγάλει τα δόντια, το αγόρι που σου αρέσει παραείναι ωραίο για να σε προσέξει και οι ΔΗ.ΘΕ.Ν. του καινούριου ιδιωτικού σχολείου σου πιστεύουν ότι δεν υπάρχεις, τότε σε λένε Νίκι Μάξουελ, είσαι... ξενέρωτη και έχεις κάθε δικαίωμα να ξεσπάσεις στο ημερολόγιό σου!