Το μυστήριο του τριγώνου των Μεγάλων Λιμνών - Gourley, Jay (Αναζητώντας ;)
Στια Μεγάλες Λίμνες (σύνορα ΗΠΑ-Καναδά) μια άγνωστη δύναμη καιροφυλακτεί, για να καταστρέψει ένα ασυνήθιστα μεγάλο ποσοστό απ' αυτούς που τις διασχίζουν ή πετούν πάνω τους. Πρόκειται μήπως για επέμβαση εξωγήινων συντελεστών;