Αποχαιρετισμός σε όλα αυτά - Graves, Robert, 1895-1985 (Κάκτος, 1999)
Το συναρπαστικό αυτοβιογραφικό χρονικό της νεότητας του Ρομπερτ Γκρέιβς, αποτελεί το βιβλίο αυτό. Στοιχεία από την παιδική του ηλικία, αλλά και οι εμπειρίες του Α Παγκοσμίου Πολέμου, που έλαβε μέρος, καθώς και τα φαντάσματα που άφησε αυτός στην μνήμη του, αποτελούν μέρη του βιβλίου αυτού. Μέσα από τα μάτια του Γκρέιβς βλέπουμε πτυχές της Ιστορίας που συγκλόνισαν τις αρχές του 20ού αιώνα.Το συναρπαστικό αυτοβιογραφικό χρονικό της νεότητας του Ρομπερτ Γκρέιβς, αποτελεί το βιβλίο αυτό. Στοιχεία από την παιδική του ηλικία, αλλά και οι εμπειρίες του Α Παγκοσμίου Πολέμου, που έλαβε μέρος, καθώς και τα φαντάσματα που άφησε αυτός στην μνήμη του, αποτελούν μέρη του βιβλίου αυτού. Μέσα από τα μάτια του Γκρέιβς βλέπουμε πτυχές της Ιστορίας που συγκλόνισαν τις αρχές του 20ού αιώνα.